اعلام شرایط استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس

اخبار برگزیده ایران و جهان 1396/03/31 1396/03/31


سازمان ملی استاندارد ایران با برگزاری نشست های تخصصی در کمیته فنی تدوین استاندارد، استاندارد خمیر مرغ را تدوین و اجرای آن را تصویب کرده است.

وحید مرندی مقدم، معاون نظارت بر اجرای استاندارد با اشاره به برگزاری جلسات مدیریتی درباره تولید سوسیس و کالباس گفت: طبق استاندارد تدوین شده، تولیدکنندگان موظف به رعایت شرایط و الزامات استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس هستند، در غیر این صورت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس همچنان ممنوع است.

وی الزامات و شرایط استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس را استفاده از مرغ های مورد تأیید سازمان دامپزشکی، تولید خمیر مرغ در کارخانه تولید سوسیس و کالباس، ممنوعیت حمل و نقل خمیر مرغ در بین واحدهای تولیدی، ممنوعیت استفاده از بافت های غیرمجاز (روده و کبد)، تولید روزانه خمیر مرغ، استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های 60-40 درصد، استفاده اجباری از روکش یا پوشش زردرنگ که روی آن به صورت خوانا «کالباس با خمیر مرغ» نوشته شده باشد، دانست و تأکید کرد: فقط واحدهای تولیدی دارای پروانه تولید از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجاز به تولید فرآورده سوسیس و کالباس با استفاده از خمیر مرغ هستند.

ارسال نظر

انتخاب مکان برای جستجوی دقیق تر