باسلوق

باسلوق

مواد لازم:

نشاسته: یک لیوان
گلاب: نصف لیوان
پودر ژلاتین: 2 قاشق چایخوری
آب: 3 لیوان
وانیل: نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل، مغز گردو، بادام یا پسته: به میزان لازم

نشاسته را داخل یک کاسه ریخته و یک لیوان آب سرد روی آن می ریزیم و آنقدر هم می زنیم تا نشاسته حل شود. دو لیوان دیگر آب و شکر را به نشاسته اضافه کرده و محلول را روی حرارت کم می گذاریم و مدام هم می زنیم تا شفاف شود. پودر ژلاتین را در کاسه ای ریخته، کمی آب روی آن می ریزیم و روی بخار می گذاریم تا حل شود. سپس آن را با گلاب و وانیل با نشاسته مخلوط کرده و روی حرارت خیلی کم می گذاریم بطوریکه فقط گرم بماند.

در یک سینی گود پودر نارگیل می ریزیم طوری که در تمام سطح سینی یک اندازه باشد. سپس مخلوط نشاسته را که باید حتماً گرم باشد روی آن ریخته و بلافاصله مغز گردوها را با فاصله روی آن می چینیم و روی آن پودر نارگیل می پاشیم. وقتی سرد شد و خودش را گرفت باسلوق را به اندازه و شکل دلخواه برش یا قالب می زنیم.