حذف حساب کاربری Gmail

شاید کاربران بسیار کمی به فکر حذف حساب کاربری جیمیل خود باشند، اما گاهی ممکن است یک کاربر در مقاطع زمانی مختلف چند حساب کاربری جیمیل ایجاد کرده باشد و حالا برای مدیریت راحت تر آنها بخواهد برخی از حساب های اضافه را حذف کند. اگر شما نیز می خواهید حساب های کاربری اضافه خود در سرویس جیمیل را حذف کنید و فقط یکی از این حساب ها را فعال نگه دارید، می توانید از این روش کمک بگیرید:

  1. به حساب کاربری خود در جیمیل واردشده و در ادامه به لینک زیر مراجعه کنید:
    https://myaccount.google.com/preferences?pli=1#deleteservices
  2. روی گزینه Delete products کلیک کنید.
  3. کاربری را که می خواهید حذف شود واردکرده و پس از واردکردن رمزعبور، روی گزینه Next کلیک کنید.
  4. سرویس های مختلفی که روی کاربری موردنظر فعال هستند برای شما فهرست می شوند. روی آیکون زباله دان مقابل گزینه Gmail کلیک کنید.
  5. مراحل به نمایش درآمده را با دقت انجام دهید.
  6. در پایان روی گزینه Remove Gmail کلیک کنید.
  7. کاربری جیمیل شما با موفقیت حذف شد.

توجه: قبل از حذف حساب کاربری خود در جیمیل لازم است به این نکات توجه داشته باشید:

  • با حذف کاربری جیمیل، حساب کاربری گوگل شما حذف نمی شود.
  • تاریخچه جستجوها و خریدهای انجام شده در پلی استور گوگل حذف نخواهد شد.
  • تمام ایمیل های شما حذف می شوند.
  • آدرس ایمیلی که به کاربری شما متصل است و حذف می شود در آینده توسط شما و هیچ فرد دیگری قابل استفاده نخواهد بود.
  • اگر پس از حذف ایمیل، فردی به شما ایمیل ارسال کند پیام او با یک خطا برگشت خواهد خورد. قبل از حذف ایمیل در صورت نیاز مخاطبان خود را از این اتفاق مطلع کنید.