خوراک نودل و مرغ

آشپزی من 1398/05/14 1398/05/14


سبک و ساده؛ خیلی ها دوست دارند شامی که می خورند این دو خصوصیت را داشته باشد یعنی هم سبک باشد و راحت هضم شود، هم ساده باشد و راحت تهیه شود. خوراک نودل و گوشت یکی از غذاهایی است که علاوه بر این که سبک و ساده است، خوشمزه هم هست و بین بچه ها طرفداران زیادی دارد. پس اگر هنوز برای شام امشبتان فکری نکرده اید این خوراک خوشمزه را امتحان کنید.

مواد لازم برای 3 نفر

گوشت مرغ: 300 گرم
نودل: 500 گرم
سیر خردشده: 4 حبه
فلفل دلمه ای: یک عدد متوسط
فلفل تند مکزیکی یا فلفل شمال: به میزان دلخواه
هویج: یک عدد
سس سویا: نصف پیمانه
سبزی ریحان: 100 گرم
شکر، نمک و فلفل سیاه: کمتر از یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون یا کانولا: به میزان لازم

طرز تهیه

گوشت مرغ را به شکل نوارهای باریک خرد کنید و با روغن، سیر و سس سویا تفت بدهید تا مزه دار و ترد شود.

هویج و فلفل دلمه ای را هم مثل گوشت به شکل نواری برش بدهید و همراه فلفل های درسته تند جداگانه با روغن زیتون تفت بدهید و کنار بگذارید.

نودل را در آب جوش بریزید و دوسه دقیقه در قابلمه و بدون در بجوشانید. حالا همه مواد را با هم مخلوط و با حرارت زیاد سرخ کنید.

هنگام سرو، ریحان های تازه را به نودل و گوشت اضافه کنید. می توانید کمی پنیر مکعبی پروسس یا پنیر تست هم هنگام سرو روی نودل ها بریزید. پخت این غذا بیشتر از 30 دقیقه طول نمی کشد.

ارسال نظر

انتخاب مکان برای جستجوی دقیق تر