راهنمای خرید و نگهداری از دستگاه چرخ گوشت

راهنما, راهنمای خرید 1396/01/16 1396/03/16


اگر از آن دسته افرادی هستید که علاقه ای به مواد غذایی حاضری یخ زده ندارید و ترجیح می دهید از مواد تازه استفاده کنید، احتمالاً از کنار گوشت های چرخ کرده ای که در بازار وجود دارد هم می گذرید و خودتان در منزل گوشت چرخ کرده تهیه می کنید. در این صورت مطمئناً نیازمند خرید دستگاه چرخ گوشت و راهنمای خرید و نگهداری از آن هستید.

نکته های مهمی که اوّل از همه باید به آن دقّت کنید:

  • یکی از مهمترین ویژگی های چرخ گوشت، قدرت موتور است. هنگام انتخاب چرخ گوشت به میزان قدرت و توان موتور حتماً توجه کنید.
  • تعداد قطعات را فراموش نکنید! چرخ گوشتی را انتخاب کنید که وقت شستن و تمیز کردن به دردسر نیفتید و شستشوی آن راحت باشد.
  • نکته مهم دیگر، ضدّزنگ بودن قطعات است. در غیر این صورت بعد از چندبار شستشو تیغه ها فرسوده می شوند و زنگ می زنند.
  • برای چرخ گوشت های خانگی ظرفیت خروجی حدود 1.5 کیلوگرم در دقیقه مناسب است.
  • در دستگاه های جدید، سیستم محافظت حرارتی وجود دارد. این سیستم باعث می شود تا در صورت بالا رفتن دمای موتور از حد مجاز، دستگاه به طور خودکار خاموش شده و تا زمان امکان مجدد کار، روشن نشود. بهتر است هنگام خرید از وجود این سیستم هم اطمینان حاصل کنید.
  • کلید برگردان و چرخش معکوس تیغه ها یک آپشن عالی است. این کلید برای چرخ کردن و جداسازی تکه گوشت ها و چربی هایی است که داخل محفظه و لا به لای تیغه ها گیر می کنند.
  • لوازم جانبی متعددی در چرخ گوشت ها وجود دارد که معمول ترین این لوازم سوسیس ساز است.

3 نکته مهمی که باید به خاطر بسپارید

  • برای افزایش طول عمر چرخ گوشت از برش های کوچک گوشت استفاده کنید چون برش های بزرگ علاوه بر اینکه با فشار وارد محفظه چرخ گوشت می شوند، فشار زیادی هم به دستگاه وارد می کنند.
  • دستگاه سبزی خردکن چیز دیگری است؛ برای خردکردن سبزیجات، تحت هیچ شرایطی از چرخ گوشت استفاده نکنید. آب موجود در سبزی ها ممکن است به موتور دستگاه نفوذ کند و باعث خرابی آن شود.
  • بعد از هربار استفاده، محفظه و تیغه های داخلی آن را به خوبی پاک کنید و اجازه ندهید کوچکترین ذره ای از گوشت یا چربی درون محفظه دستگاه باقی بماند زیرا هم سلامتی خودتان و هم دستگاه را به خطر می اندازد!

ارسال نظر

انتخاب مکان برای جستجوی دقیق تر