خوش آمدید ، مهمان ! [ ثبت نام | ورود ارسال رایگان آگهی

غذاهایی که نباید 2 بار گرم شوند

الو دکتر, راهنما 1396/05/05

مرغ: ساختار پروتئینی مرغ بعد از گرم کردن مجدد، تغییر می کند و منجر به مشکلات گوارشی می شود. درواقع، مرغ پروتئین بیشتری نسبت به گوشت قرمز دارد. اگر مقداری از مرغ وعده قبلی باقی مانده است، بهتر است آن را به صورت سرد میل کنید و یا اگر هم ترجیح می دهید که گرم باشد، بهتر است که روی حرارت کم، گرم شود.

سیب زمینی: سیب زمینی اگر مجدداً گرم شود نه تنها ارزش تغذیه ای آن به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند بلکه برای بدن، سمی است. بلافاصله بعد از پخت آن را مصرف کنید و یا اینکه آن را سرد سرو کنید.

قارچ: درست مثل مرغ، ساختار پروتئینی قارچ هم با حرارت مجدد تغییر کرده و منجر به مشکلات هضم می شود. پس باقیمانده قارچ پخته شده را نیز بهتر است به صورت سرد مصرف کنید.

اسفناج: گرم کردن مجدد اسفناج بسیار خطرناک است. اسفناج حاوی درصد بالایی نیترات است که اگر دوباره گرم شود به نیتریت تبدیل می شود. نیتریت با خطر ابتلا به سرطان ارتباط دارد.

تخم مرغ: خطر گرم کردن مجدد تخم مرغ بسیار بالاست چون در اثر قرار گرفتن در معرض حرارت مجدد، سمی می شود. البته این قانون شامل مواد غذایی ای که تخم مرغ قسمتی از اجزای تشکیل دهنده آنها محسوب می شود، نیست. امّا اگر تخم مرغ را به صورت آب پز یا املت مصرف می کنید، نباید آن را برای وعده بعد گذاشته و دوباره گرم کنید.

کرفس: کرفس هم حاوی نیترات بوده که اگر دوباره گرم شود به نیتریت تبدیل می شود. اگر هم مجبور هستید که غذای حاوی کرفس را دوباره گرم کنید، کرفس های آن را خارج کنید تا حرارت دوباره نبینند.

بدون برچسب

260 بازدید کل ، 1 امروز

  

ارسال نظر

  • باغبانی کودکانه

    با در 1397/07/18 - 0 نظرات

    دوست دارید کودکی داشته باشید که به طبیعت احترام بگذارد؟ کودکی مسئولیت پذیر که از یک موجود زنده نگهداری کند؟ اگر پاسخ تان مثبت است، باید او را با گل و گیاه و نگهداری از آن آشنا کنید. زمانیکه کودکان بتوانند به کمک شما یک دانه را بکارند و مراحل رشد و پرورش آن را […]

  • لکه بری از مبلمان خانه

    لکه بری از مبلمان خانه

    با در 1397/06/13 - 0 نظرات

    قدیم ترها که خیلی خبری از مبلمان در خانه ها نبود، یکی از کارهایی که بیشتر خانم های خانه و البته به کمک همسر به فکر آن می افتادند، شستن فرش ها بود تا گرد و خاک و کثیفی را از آن پاک کنند، اما با پیداشدن سروکله مبلمان های مختلف، دغدغه ها هم بیشتر […]

  • همه چیز درباره انتخاب یک روسری مناسب

    همه چیز درباره انتخاب یک روسری مناسب

    با در 1397/06/12 - 0 نظرات

    روسری و شال یکی از ارکان پوشش برای جامعه اسلامی محسوب می شود که اهمیت زیادی در زیباتر جلوه دادن چهره دارد. از آنجا که روسری، نزدیکترین فاصله را با صورت دارد، اوّلین مسأله ای که در انتخاب شال یا روسری بیشتر مورد توجه قرار می گیرد، رنگ آن است و بعد معیارهایی چون طرح […]

  • زهر هلاهل چیست؟

    با در 1397/07/12 - 0 نظرات

    زهر هلاهل یا گرگ کش، سمی است که از گیاه تاج الملوک (اقونطیون) به دست می آید. نام مستعار این گیاه زهر گرگ است و به کلاه شیطان هم شهرت دارد. کشاورزان از سم این گیاه برای کشتن گرگ ها استفاده می کردند این سم باعث بی نظمی ضربان قلب و درنهایت خفگی فرد می […]

  • چرا فولاد ضدزنگ زنگ نمی زند؟

    چرا فولاد ضدزنگ زنگ نمی زند؟

    با در 1397/07/18 - 0 نظرات

    زنگ زدن جزء خواص ذاتی آهن است که به دلیل ایجاد اکسیدآهن، در اثر واکنش با اکسیژن موجود در هوا یا آب شکل می گیرد. فولاد ضدزنگ (Stainless Steel) آلیاژی از آهن است که دستِ کم 10/5 درصد کروم دارد. اگرچه بخش اعظم فولاد ضدزنگ هم از آهن ساخته شده است، اما فلز کروم اضافه […]

تلویزیون اینترنتی لنز